A fost reamenajat laboratorul de radiologie a Spitalului Clinic de Recuperare. A fost instalat și un nou aparat radiologic

by admin

Au fost finalizate lucrările de reamenajare a laboratorului de radiologie din cadrul Spitalul Clinic de Recuperare. Reamenajarea a fost necesară pentru amplasarea și instalarea unui nou aparat radiologic proaspăt achiziționat, precum și buna funcționare a echipamentului medical.

„Un act medical de calitate necesită, pe lângă profesionalismul echipei medicale și dotarea cu echipamente ultraperformante, și infrastructura adecvată astfel încât serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde. Vom continua să investim în spitalele din județul Cluj pentru ca medicii să poată  salva viața sau îmbunătăți starea de sănătate a celor care necesită diverse investigații ori intervenții”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările de reamenajare au costat peste 157.000 de lei și au fost finanțate exclusiv de către Consiliul Județean Cluj, din bugetul propriu. Principalele lucrări executate au constat în realizarea unei protecții suplimentare împotriva radiațiilor, desfacerea unor pereți de compartimentare nestructurali și refacerea lor pe altă poziție, precum și refacerea finisajelor pardoselilor, a pereților și a instalațiilor electrice.

Aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul cu acest profil din Transilvania și unul din cele două existente în țară, adresabilitatea acestuia fiind una extrem de ridicată.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza