A fost deschis Centrul de Evaluare COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean. Vor fi tratați pacienții cu forme ușoare sau medii

by Oana Spiru

Centrul de Evaluare se adresează pacienților confirmați pozitivi, care prezintă forme ușoare sau medii de boală și care nu necesită spitalizare continuă. În cadrul acestui centru, pacienții vor fi evaluați complet din punct de vedere paraclinic: analize de laborator, examen radiologic și li se va prescrie, în funcție de situație, tratamentul adecvat.

Acesta este situat în complexul Clinicilor nr. 3-5, în locația Ambulatorului Dermatologie și va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8-15.

Programările se fac online, pe site-ul spitalului la adresa https://scjucluj.ro/index.php/informatii-pacienti/programari-online-centru-evaluare-covid sau la numărul de telefon 0745 149 241

Criteriile de eligibilitate pentru programare sunt următoarele:

  • Infecția cu SARS-COV-2 este confirmată printr-un test PCR sau test rapid antigen;
  • Pacientul are cel puțin doi factori de risc pentru evoluție severă: boli cardiovasculare, boli respiratorii, obezitate, diabet zaharat, insuficiență renală cronică, hepatopatii cronice sau vârsta peste 65 de ani.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza