A doua ediție a ”UBB Alumni Days” se va desfășura între 12-14 Mai

by Christian Suciu

Universitate Babeș-Bolyai va organiza între 12-14 mai cea de-a doua ediție a a evenimentului UBB Alumni Days al cărui scop este de a-i readuce în față pe absolvenți cu profesorii și foștii colegi prin numeroase activități și programe. Festivalul se va defășura atât la Sala ”Aula Magna” însă și în diferite locații precum Facultatea de Teatru și Film sau Parcul Iuliu Hațieganu.

” Scopul Alumni Days este acela de a reda un nou suflu relației instituției cu absolvenții săi, de a le oferi un prilej de revedere, reconectare, de împărtășire a experiențelor din anii studenției și de destindere împreună cu familia în locurile preferate din studenție. Formatul evenimentului va fi unul hibrid, care va îmbina atât activități cu prezență fizică, cât și mediate online. 

Pe parcursul celor trei zile, absolvenții vor putea să participe la Gala Alumni, la prezentări de tip Alumni Talks, la tururi ghidate, workshop-uri, biblioteci vii, respectiv, să beneficieze împreună cu familia, de activități sportive, proiecții de film și diferite activități pentru copii organizate în Parcul Iuliu Hațieganu.” au transmis reprezentanții UBB Cluj pe pagina oficială.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza