CFR Cluj este noul lider din Superligă după victoria la pas cu Farul Constanța! Petrescu jubilează după victoria categorică în fața lui Hagi

by Christian Suciu

CFR Cluj a câștigat cu 3-0 meciul disputat ieri pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” împotriva lui Farul Constanța în primul meci oficial din Superligă după reluarea campionatului. ”Feroviarii” au obținut o victorie fără drept de apel împotriva trupei lui Gică Hagi în care golurile au venit din partea lui Ermal Krasniqi (49′) Cristi Manea (59′ din penalty) și Claudiu Petrila (77′).

”Pentru mine şi pentru echipă a fost chiar meciul perfect. Nici în visele cele mai frumoase nu ne gândeam că vom bate cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing exact cum trebuie. I-am deranjat foarte mult. Dintre noii veniți cel mai mult mi l-am dorit pe Krasniqi. Sper să nu îl vindem repede! Mi-aş dori să îl antrenez mai mult, să câştige şi el un trofeu. După ce l-am luat, multe echipe care s-au mişcat târziu au fost supărate. Krasniqi e un jucător cuminte, care se antrenează bine. El încă nu e la 100%.

Nu ştiu cine a jucat rău azi. Toţi merită felicitări! Aveam nevoie de o reacţie pozitivă. Secretul e să muncim mereu. Stau foarte mult la stadion. În opinia mea, cel puţin 5 echipe se vor bate la titlu până în ultima etapă. Noi vom avea foarte multe meciuri şi trebuie să rămânem concentraţi.” a declarat Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă din urma partidei din cea dea-a 22 etapă a Superligii.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza