Gabriela Ruse, singura tenismenă româncă calificată în turul doi al Transylvania Open!

by Christian Suciu

Gabriela Ruse (82WTA) a ramas singura jucătoare româncă ce a reușit să se califice în turul secund al turneului internațional de tenis ”Transylvania Open” de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Ruse a trecut mai departe după ce a învins-o în trei seturi pe jucătoarea franceză Harmony Tan:  6-7 (5), 6-2, 6-3. În urma confruntării, Ruse urmează să o întâlnească pe jucătoarea chineză Xiyu Wang.

”Vă mulțumesc din tot sufletul, sunt foarte emoționată pentru că vin după un șir lung de probleme de sănătate și este foarte special pentru mine să câștig acasă. Eu de obicei sunt foarte foarte emoționată când joc în fața voastră pentru că-mi doresc să dau tot ce e mai bun din mine dar azi chiar am încercat să nu mă mai gândesc la lucrul ăsta și să mă bucur de terenul ăsta, de arenă, de voi. Să fiu sănătoasă din nou pentru mine este cel mai important lucru.

Mulțumesc tuturor românilor care m-au susținut. Sunt foarte fericită să joc turul 2, pentru că nu am mai câștigat un meci de foarte mult timp. Mulțumesc organizatorilor pentru wildcard și sunt foarte fericită pentru această oportunitate.” a declarat jucătoarea aflată pe poziția 82 WTA în urma victoriei din primul tur Transylvania Open.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza