Universitatea Cluj, învinsă de UTA Arad în deplasare cu scorul de 2-1 în derby-ul ardelenesc din etapa a 5-a a Superligii

by Christian Suciu

”Bătrâna doamnă” UTA Arad s-a impus cu scorul final de 2-1 în înfruntarea împotriva lui ”U” Cluj din etapa cu numărul 5 a Superligii românești. Gazdele au deschis scorul în debutul partidei în minutul 6 prin atacantul moldovean Virgiliu Postolachi în timp ce studenții au restabilit egalitatea în minutul 36. meciul a rămas unul echilibrat până în minutul 82 când arădenii au înscris golul decisiv prin Juan Bautista Cascini.

Antrenorul Erik Lincar a atribuit eșecul echipei sale lipsei de inspirație a jucătorilor săi în fața porții adverse și a lăudat atitudinea elevilor săi.

”Ne-am creat și noi șanse de a ajunge în fața porții. Nu am ce reproșa din punctul de vedere ala atitudinii. Păcat că nu reușim să venim și cu rezultate pozitive. E dificil pentru antrenor. Ei pun în practică, tactic, exact ce le cer. Ce mai avem nevoie sunt momentele de sclipire, inspirația. Eu sunt încrezător, trebuie să fim optimiști. Poate la un moment dat se întoarce norocul. Gorcea (n.r. – portarul) a greșit cu FCSB, dar apoi nu a avut evoluții slabe. A intrat Brănescu, jucător cu experiență, poate putea face mai mult la golul doi.” a transmis antrenorul echipei clujene în interviul din urma partidei.” a explicat antrenorul ”șepcilor roșii” în urma partidei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 16/08/2022 - 11:17

Da, domnu’ Linkar, da’ pana “se intoarce norocul” se termina campionatul, si noi ramanem tot cu 2 puncte. Inafara de “noroc”, mai ai si alte ponturi ?

Raspunde

Comenteaza