Malele promite să dea totul în tricoul CFR-ului! Vrea un titlu și calificarea în Conference League cu echipa clujeană

by Christian Suciu

Noul atacant elvețian al CFR-ului a oferit primul său interviu pentru postul de televiziune al echipei din Gruia iar conform declarațiilor sale, obiectivul principal în tricoul alb-vișiniu îl va reprezenta câștigarea unui nou titlu urmat de calificarea în grupele Conference League din sezonul viitor.

” Am ales să vin la CFR pentru că este un club mare care se bate la titlu și pentru competițiile europene. Îmi propun să depășesc numărul de goluri marcate pentru FC Argeș. Modelele mele în carieră sunt Didier Drogba și Cristiano Ronaldo, nu nepărat pentru stilul de joc ci mai mult pentru mentalitate pe care o are. Vreau să ajut echipa cu goluri și assist-uri ca să ne luptăm la titlu și să ajungem cel puțin în Conference League. Încă nu sunt 100% la potențialul meu maxim din punct de vedere fizic, dar simt cum în fiecare zi forma mea se îmbunătățește iar de fiecare dată când voi fi pe teren am să dau tot ce am mai bun pentru club și pentru suporteri.” a declarat în cadrul interviului vârful CFR-ului Cephas Malele.

Pentru clubul clujean următorul meci important este duelul cu Șahtior Soligorsk ce va putea fi urmărit în direct Joi de la ora 20:00 pe Prima Sport 2. O eventuală victorie în acest tur preliminar i-ar aduce clubului încă 550 de mii de euro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza