Reparațiile la Drumul Județean Iclod-Aluniș-Corneni au fost finalizate pe Ploaie

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a anunțat finalizarea lucrărilor de asfaltare la DJ Iclod-Aluniș-Corneni. Lucrările de modernizare au constat în adăugarea unui strat de binder și a unuia de uzură.

”Odată cu finalizarea așternerii covorului asfaltic pe cele două poduri situate la pozițiile kilometrice 5+250 și 8+300, sectorul de drum în lungime de 10,3 kilometri dintre km 0+000, reprezentând joncțiunea cu drumul național DN 1C , și km 10+300, a fost complet asfaltat.” a transmis Consiliul Județean pe pagina oficială de Facebook.

Importanța acestui drum pentru traficul județean a fost recunoscută inlcusiv de Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

”𝑅𝑒𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑖 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑟𝑛𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑢𝑖 𝑑𝑟𝑢𝑚 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑎𝑛 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑢𝑛 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑟𝑎𝑝𝑖𝑑 𝑠𝑖 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑙𝑎 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙 𝑛𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝐷𝑁 1𝐶, 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝐼𝑐𝑙𝑜𝑑, 𝑠𝑖, 𝑚𝑎𝑖 𝑑𝑒𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒, 𝑝𝑒 𝑑𝑖𝑟𝑒𝑐𝑡𝑖𝑖𝑙𝑒 𝐶𝑙𝑢𝑗-𝑁𝑎𝑝𝑜𝑐𝑎 𝑠𝑖 𝐺ℎ𝑒𝑟𝑙𝑎 – 𝐷𝑒𝑗.” a transmis Alin Tișe. Înainte ca asfaltarea porțiunii respective să fie finalizate sectorul de drum Aluniș – Corneni în lungime de 2,7 kilometri, de la kilometrul 10+300 până la kilometrul 13+000, a fost de asemenea asfaltat integral. În urma finalizării acestor lucrări vor fi montate pe cele două poduri balustrate de protecție însoțite de marcaje și semnalizare rutieră.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza