Două mașini s-au ciocnit la Ciucea. O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineața pe raza localității Ciucea. Un tânăr a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o altă mașină.

„Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa  pe DN1E60, pe raza localității Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

În urma impactului, o tânără de 21 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

„Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD. În sprijin a venit și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani. De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbați și o minoră de 10 ani”, au transmis și cei de la ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza