Accident pe Tăietura Turcului din Cluj-Napoca! O femeie a rămas fără permis

by Christian Suciu

O femeie în vârstă de 28 ai a fost lovită în timp ce traversa strada Tăietura Turcului din Cluj-Napoca de către un autoturism condus de o femeie în vârstă de 38 de ani în cursul zilei de ieri. Din fericire victima nu a suferit daune majore și nici nu a depus plângere la poliție însă șoferița a rămas fără permis.

”Polițiștii Biroului Rutier Cluj au demarat verificări în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la faptul că la data de 3 mai, în jurul orei 18.20, o femeie de 28 de ani, în timp ce traversa partea carosabilă pe strada Tăietura Turcului, a fost surprinsă și accidentată, de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani. Femeia de 28 de ani a declarat faptul că nu dorește să i se acorde îngrijiri medicale și nu are pretenții de natură penală.

În cauză, conducătoarea auto, în vârstă de 38 de ani, a fost sancționată contravențional în conformitate cu O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile” au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Te-ar putea interesa si

Comenteaza