VIDEO: Cum arată o intervenție SMURD la un pacient cu COVID-19

by admin

Un paramedic din Cluj a filmat o intervenția unui echipaj SMURD la un caz grav de COVID-19. Clipul video îi aparține lui Paul Oargă, care în timpul liber este vlogger și care, prin clipurile sale, încearcă să le arate oamenilor cum arată activitatea echipajelor de prim-ajutor.

De această dată, paramedicul a surprins intervenția în cazul unei femei infectatate cu SARS-CoV-2 și care suferea de o formă severă a bolii. Pe filmare se vede cum procedează personalul de pe ambulanță, dar și cum arată un caz grav de COVID-19.

„Spitalele sunt pline, iar. Asta înseamnă că o parte din cazurile pe care le avem în teren sunt pacienți confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2. Există o grămadă de particularități ce pot avea acești pacienți. Doamna din clip, pe lângă o lipsa de aer extremă și o saturație de 69% în aerul atmosferic, avea și disgeuzie. Ce? Disgeuzie, adică perturbarea gustului.

Urmăriți mai jos cum am abordat o formă severă de COVID-19, pe care am dus-o de urgență la spital.  Aveți grijă de voi! Pe dată viitoare”, a scris paramedicul clujean.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza