Autoritățile le răspund celor care au protestat împotriva vaccinării anti-COVID-19: „În ultimele 24 de ore un român a murit la fiecare 8 minute din cauza COVID-19”

by admin

Autoritățile au reacționat sâmbătă seara, după ce proteste anti-vaccinare au avut loc în mai multe localități din țară. Printr-o postare pe rețelele de socializare, CNCAV le reamintește celor care au ieșit în stradă că, în ultimele 24 de ore, un român a murit la fiecare 8 minute din cauza COVID-19. Dintre victime, 92% erau nevaccinate.

„În aceste momente, cu aceeași credință, sute de medici luptă pentru salvarea vieților unor pacienți cu forme severe de COVID-19. Un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore, tot din cauza COVID-19 (184 de pacienți decedați). Din cei 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați (92%). 

1.412 persoane sunt internate la ATI, din care 20 sunt minori. 11.328 de persoane sunt internate pe secții, din care 325 sunt minori. Acesta este bilanțul COVID-19 din ultimele 24 de ore! Până când??? 

Vă rugăm: ascultați sfatul medicilor! Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!

Prin vaccinare împotriva COVID-19: 

– se reduce riscul de infectare;

– se reduce riscul de transmitere a virusului;

– se reduce considerabil riscul de spitalizare;

– se reduce considerabil riscul de deces”, se arată pe pagina RO Vaccinare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza