Persoane decedate sau cu domiciliul în alte orașe au semnat pentru un candidat la Primăria Cluj-Napoca

by admin

Nereguli grave au fost descoperite pe listele de semnături depuse la Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca de către unul dintre candidații pentru primăria municipiului. Membrii BEM au constatat că listele cuprindeau semnăturile unor persoane decedate, ale unor persoane care nu au domiciliul în Cluj-Napoca ori cu adresa incompletă.

Potrivit Mediafax, listele cu probleme au fost depuse de către Petru Mîndru, reprezentantul Partidului România Noastră. Reprezentanții BEM au explicat că, la verificarea listelor, s-au descoperit foarte multe documente de identitate cu serii eronate sau expirate, semn că ar fi provenit dintr-o bază de dată mai veche, semnături de la persoane decedate, persoane care nu domiciliază în Cluj-Napoca, persoane cu adresă incompletă sau cetățeni români cu domiciliul în străinătate.

„Se mai observă că lista de susținători pare a fi întocmită și semnată de aceeași persoană”, au declarat pentru Mediafax reprezentanții BEM.

Candidatura lui Petru Mîndru a fost respinsă. De asemenea, reprezentanții partidelor în BEM Cluj-Napoca au propus ca în acest caz să se depună o plângere penală la Parchet.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

ADEVERIRE 20/08/2020 - 13:03

” partidele politice sunt structurile mafiote cel mai bine organizate din Romania. O persoana independenta si capabila nu poate intra in aceste structuri fara sa fie imediat ejectata. (…) In acest moment, pana la 80% din banul public a ajuns sa se fure. (…) cu oameni ce actioneaza la comanda structurilor mafiote care sunt partidele politice”, a declarat Viorel Catarama

Raspunde

Comenteaza