CNAIR a desemnat firma care va construi încă 12 kilometri din Autostrada Transilvania

by admin

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția tronsonului Zimbor- Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania. Lotul în lungime de 12 kilometri va fi realizat asocierea SA & PE Construct- Spedition UMB- Tehnostrade.

Această asociere a câștigat licitația cu prețul de 680 de milioane de lei, fără TVA și cu un total de 100 puncte, din care 45 de puncte pentru componenta financiară și 55 de puncte pentru cea tehnică.

Prețul pe kilometru este de 55,5 milioane de lei (aproximativ 11,4 milioane de euro), fără TVA. Durata contractului este de 156 de luni, din care 12 luni proiectarea, 24 de luni execuția lucrărilor și 120 de luni garanția lucrărilor.

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, au transmis reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza