“90% e rezolvată!”. Anunţul agentului lui Vinicius despre venirea la FCSB + de unde a mai avut ofertă veteranul brazilian

by admin

Florin Vulturar, impresarul lui Paulo Vinicius, a anunţat că veteranul brazilian în vârstă de 36 de ani a semnat deja un contract pe un an cu FCSB, iar în cursul zilei de luni e aşteptat în Bucureşti pentru a trece vizita medicală.  

Considerat de către Gigi Becali omul potrivit pentru axul central al defensivei vicecampioanei, Vinicius şi-a petrecut ultima perioadă antrenându-se alături de o echipă din Brazilia natală, în încercarea de a rămâne într-o formă fizică bună în eventualitatea unei oferte. Iar brazilianul a avut pe masă atât propunerea celor de la FCSB, cât şi una venită din Portugalia, dar a ales să se întoarcă în România, unde a câştigat patru titluri alături de CFR Cluj:

“În proporţie de 90% e rezolvată. Acum, trebuie să vină să facă vizita medicală şi după vom vedea restul detaliilor, dar în proporţie de 90% s-au înţeles, a semnat un contract prin e-mail şi rămâne doar să facă vizita medicală. Au fost două oferte, una din Portugalia, una din România. Era acasă, cu familia, în Brazilia. A fost în vacanţă şi s-a antrenat cu o echipă din Brazilia.Am vorbit vreo două săptămâni după ce a ajuns el în Brazilia. A mai fost o discuţie, dar nu a fost nimic concret şi, în ultima perioadă, s-a concretizat. E un jucător cu atâta experienţă, cu atâtea meciuri în Europa, vă daţi seama, e un jucător care poate să ajute”, a declarat Vulturar, aflat la Aeroportul Otopeni pentru a-şi aştepta jucătorul pe care-l reprezintă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza