9 militari au fost răniți după ce o grenadă a explodat într-un poligon din Sălaj

by Oana Spiru

S-a dat alarmă astăzi la poligonul de tragere din Crasna, județul Sălaj. 9 militari au fost răniți după ce o grenadă a explodat. La fața locului au fost trimise de urgență 3 ambulanțe, dar și un elicopter SMURD. Din păcate, un militar în vârstă de 19 ani, se află în stare mai gravă.

Cei nouă militari, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, au fost transportați de urgență la Spitalul Județean din Sălaj.

„A avut loc un incident pe timpul ședinței specifice de aruncare a grenadei, în urma căruia un militar din Batalionul 315 artilerie din Șimleul Silvaniei a suferit o rană gravă la picior, fiind transportat în stare stabilă cu eliciopter la Zalău. Au fost efectuate procedurile specifice, fiind afectați și alti opt militari. Ulterior și ceilalți militari au fost transportați la spital. Conducerea unității a informat Parchetul Militar și a înființat o comisie pentru stabilirea împrejurărilor incidentului”, a declarat Corneliu Pavel, șef birou presă MApN.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

sergiu 18/10/2023 - 16:43

Incredibil>>>>>ce diletanți…..noi ne omoram singuri fără război..ASTA ESTE ARMATA ROMANA!!!prost plătită și cu muniție depășită!

Raspunde

Comenteaza