7 parfumuri perfecte pentru un bărbat cu un caracter puternic (P)

by Cristina Mihaila

A vorbi despre parfumurile puternice pentru bărbați astăzi nu este cu siguranță la fel ca acum câțiva ani. Înainte, se spunea că o persoană cu caracter puternic se identifica prin forța vocii sale, prin impunerea ideilor sale, printr-un gest brutal și chiar cu un temperament violent. Nimic de-a face cu ceea ce trăim acum și cu ceea ce așteptăm astăzi de la cineva capabil să transmită forță și determinare. Și tocmai din acest motiv, parfumurile destinate acestor bărbați s-au schimbat. Poate că parfumurile grele și înțepătoare erau în regulă pentru o perioadă în care bărbații cu caracter erau simbolul masculinității agresive și excesive. Dar nu mai mult. Astăzi nu ne definim prin asta și nici nu ar trebui să luăm aceste „calități” ca model. Cauti parfumuri bărbătești vezi pe emag gama completa.

În secolul 21, bărbații cu adevărat de caracter puternic au încredere în înțelepciunea altora, ascultă înainte de a vorbi și nici nu se prefac că știu totul. Cu atât mai puțin contrazic pe cineva doar pentru a arăta putere sau pentru a ridica vocea. A avea o personalitate de impact și puternică, acum mai mult ca oricând, înseamnă determinare și transcendență în acțiunile noastre, dar și respect. Cumpătare. Coerență mai presus de toate.

Luând în considerare toate cele de mai sus, iată câteva din cele mai potrivite parfumuri pentru bărbați cu caracter puternic.

Dior Homme

Un clasic reinventat care transmite forță și atracție, prin notele sale manierate, „musculoase” și pline de prezență. Fără îndoială, genul de parfum care îi face pe toți să întoarcă capul în urma ta. Un parfum iconic care va spune: „Hei! Sunt aici și vom face lucruri incredibile!”.

Louis Vuitton Imagination

Acordați atenție acestui lucru: ceai negru chinezesc, citrice italiene, neroli tunisieni, ghimbir nigerian și ambrox de cea mai înaltă calitate. Un parfum care are totul pentru un om cu decizii precise, directe și uimitoare.

Calvin klein Eternity

Există ceva despre parfumurile de altădată care funcționează perfect atunci când căutăm note puternice și stăruitoare. Una dintre ele este cea de la Calvin Klein, care este, de asemenea, foarte prietenoasă cu buzunarele și ne scoate din necazuri cu o măiestrie absolută. Dacă aromele tale preferate sunt cele proaspete cu influențe de pământ, nu căuta mai departe, alege brandul Calvin Klein. Acesta este unul care a făcut istorie și a devenit un clasic în parfumerie.

Prada Luna Rossa Sport

Dinamism, seducție și o personalitate puternică. Ideal dacă iubești lucrurile picante, deoarece parfumul său de lavandă cu vanilie, ghimbir și fructe de ienupăr este acea atingere robustă de care are nevoie ziua ta, fără a fi nevoie să apelezi la apa de colonie a tatălui tău. O esență care se potrivește bine cu identitatea sportivă pe care marca a fabricat-o cu modele de lux precum cea pe care a realizat-o în colaborare cu Adidas.

BVLGARI Man In Black

Un parfum cu prezență decisivă, grație prezenței condimentelor, chihlimbarului, romului, fasolei tonka, lemnului și pielii. Un parfum cu anumite note mistice și calde care oferă, de asemenea, o puternică senzualitate.

Valentino uomo

Alunul, cafeaua, ciocolata și cedrul compun acest parfum care nu numai că exprimă forță și mușchi, dar vorbește și despre rafinament și o minte agilă și creativă. O aromă care nu poate lipsi din colecția ta, deoarece va fi extrem de utilă atunci când ai, de exemplu, o întâlnire de afaceri și nu cauți doar să dai o impresie de energie, ci și de eleganță și bun gust.

Tom Ford Beau De Jour

Eșantionul perfect al personajului la care ne refeream la început. În această sticlă veți găsi elemente dulci și „soft”, care știu, de asemenea, să coexiste cu note intense de pământ, lemn și mușchi. Un echilibru pe care nu trebuie să-l ratezi. Pe lângă distincție, cu acest parfum veți obține o imagine de vigoare și mister; ceea ce poate fi, de asemenea, foarte util pentru a construi acel profil profund pe care îl căutați în voi înșivă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza