3 puncte și hegemonia continuă! CFR, la o victorie de un nou titlu în Liga 1. Partida cu FC Botoșani, de la 20:30 pe Look Sport +. Echipele probabile

by admin

CFR Cluj se află în faţa unui nou titlu în Casa Liga 1! Campioana în exerciţiu îşi poate trece în vitrină un nou trofeu, dacă învinge în etapa a 9-a, în deplasare, FC Botoşani. Partida e pe Look Sport+, de la 20:30

Mai sunt două etape din acest play-off de Casa Liga 1, în care ardelenii sunt marii favoriţi la un nou trofeu. Un succes în partida cu moldovenii ar face ”cârţile” pentru Edi Iordănescu & CO., iar FCSB să se mulţumească din nou cu locul 3.

În acest campionat, CFR a câştigat două din cele trei confruntări cu FC Botoşani, cele de pe teren propriu, 2-1, respectiv 2-0. Ultimul succes a fost înregistrat chiar în turul play-off-ului. Însă, CFR a cedat în returul din sezonul regular, din Moldova, cu 1-2.

“Mai avem două finale, iar prima este la Botoşani. Timpul este inamicul nostru din nou. Ne aşteptăm la o deplasare complicată, cu o echipă care mereu ne-a pus probleme şi care are miza ei pentru acest joc. Provocarea cea mai mare va fi să recuperăm echipa, timpul e foarte scurt pentru a pregăti cum trebuie jocul. Trebuie să punem accent pe partea de teorie. Sunt sigur că adversitatea va fi la parametri maximi.

Avem nevoie de puncte, trebuie să găsim energia necesară, pot fi trei puncte decisive pentru campionat, în sensul în care să avem prima şansă la titlu. Sper că vom face alegerile corecte pentru a aduce prospeţime în jocul echipei. Sunt sigur că obiectivul aduce echipa aproape, vom arăta aşa cum trebuie.

Cu siguranţă că ar fi important ca în ultimul meci să jucăm cu spectatori. E posibil să se joace cu titlul pe masă şi echipa are nevoie de sprijinul suporterilor. Dacă ne gândim şi la faptul că putem aduce un nou titlu pentru oraşul Cluj, ar fi cu atât mai frumos să ne putem bucura împreună la final”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

CFR Cluj vine după victoria entuziasmantă cu Universitatea Craiova, scor 3-1, în Bănie. FC Botoşani a pierdut în runda precedentă cu Academica Clinceni, scor 4-3, şi are şanse minime să mai prindă locul 4 în play-off.

Echipele probabile:

  • Botoşani: Hankic – Patache, Chindriş, Maleke, Şeroni – Florescu, Rodriguez, Papa – Ongenda, Croitoru, Mawas
  • CFR: Sandomierski – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Gîdea – Deac, Debeljuh, Costache

Te-ar putea interesa si

Comenteaza