12 cadre medicale infectate la un spital care trateaza pacienti COVID

by Cristina Mihaila

 Spitalul Clujana, care incepand de luni va prelua doar cazuri de pacienti confirmati cu COVID-19, are propria lupta cu aceasta boala. 12 cadre medicale, medici si asistenti, sunt infectate, dar conducerea spitalului spune ca acest lucru nu afecteaza activitatea si unitatea este pregatita sa intre in linia 1.

”Noi vom interna de acum numai COVID, de luni intrăm în forță, avem 17 locuri la Terapie Intensivă, dar numai 10 sunt dotate cu ventilatoare. Vom face evaluarea pacienților pentru a degreva activitatea Spitalului de Boli Infecțioase, vom fi spital de faza a II-a, suport COVID”, a declarat directorul medical al spitalului, Bogdan Micu, potrivit cluj24.ro.

Spitalul Clujana a fost desemnat la sfarsitul saptamanii trecute spital COVID.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Tz d 18/10/2020 - 13:29

Dacă nu as comite o impietate, as spune ca ăștia “s-au dat loviți”. Atât de frica le este ca vor trebui sa îngrijească bolnavi de covid, ca s-au îmbolnăvit subit. In corpore. Desigur este mult mai simplu sa plimbi un stetoscop petrecut pe după gât și cu mâinile in buzunare. De preferința buzunarele sa fie cât mai mari. Fără nicio aluzie la nimic; orice asemănare cu fapte sau întâmplări reale, este pur si simplu întâmplătoare.

Raspunde

Comenteaza