Workshop de stil la Turnul Croitorilor

by admin

A avea stil nu mai este demult atributul unui cerc exclusivist, ci a devenit trăsătura ce identifică și personalizează fiecare femeie si fiecare bărbat într-o lume în care regula este mai degrabă definită de expresia „de masă”. Drept urmare, la Turnul Croitorilor puteți afla mai multe în cadrul evenimentului „Conversații de stil cu Gina Butiuc”, programat la Turnul Croitorilor miercuri, 5 februarie, de la ora 18.30.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție.

„ Se vor dezolta informațiile referitoare la paleta cromatică, utilizarea culorilor în contruirea ținutei, efectul de iluzie optică și utilizarea culorilor, texturilor, proporțiilor și artificiilor de croi în obținerea acestuia, astfel încât, prin vestimentație și accesorii, să accentuăm trăsăturile armonioase și să le trecem în plan secundar pe cele mai puțin agreabile. De asemenea, în această ediție a workshop-ului vom insista pe latura practică.

Pe 5 februarie, începând cu ora 18.30, în a doua ediție a atelierului „Conversații de Stil” te (re)aducem în lumina reflectoarelor și îți lansăm provocarea de a te lasa antrenat în discuții smart, constructive, pe teme vestimentare și de stil”, detaliază organizatorii.

Workshop-ul este susţinut de Gina Butiuc, designer vestimentar și consultant de imagine cu o experiență de 17 ani în fashion-business.

Evenimentul le este destinat în egală măsură femeilor și bărbaților.
Acesul copiilor sub 14 ani este restricționat.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

(P) Ce înseamnă conceptul de premium în domeniul hainelor second hand și de ce atrage tot mai mulți români 28/07/2020 - 17:12

[…] mai mult se dezvoltă nișa adresată unui public mai pretențios în alegerile de fashion, dar care este responsabil financiar, care își dorește să facă alegeri înțelepte și care […]

Raspunde

Comenteaza