Ține cu Barcelona, dar îl admiră pe Ronaldo! Interviu special cu Raluca Moș, noua prezentatoare a știrilor sportive de pe Look Plus

by Cristina Mihaila

Raluca Moș este gazda știrilor sportive de pe Look Plus, de luni până vineri, de la 18:30. Raluca are o carieră internațională de 10 ani în modeling, având contracte cu agenții prestigioase din toată lumea. A călătorit din Asia în Statele Unite și în toate capitalele modei din Europa, Paris, Milano, Londra sau Berlin.

De cât timp ești model?

Lucrez ca model de 10 ani deja și o voi face în continuare, în paralel cu noul Jurnal de știri sportive, pe care îl prezint la LOOK PLUS.

Care e cel mai frumos loc în care ai ajuns?

Cariera mea din modeling s-a dezvolat, în proporție de 80%, în străinătate. Unul din cele mai frumoase lucruri asociate cu această meserie este cu siguranță șansa de a călători. Tokyo, Los Angeles, Paris s-ar încadra în top 3 experiențe de neuitat. Fiecare loc în parte a avut un impact în formarea mea și sunt recunoscătoare pentru asta.

Ce ți se pare cel mai greu la prezentatul știrilor?

Nu aș putea spune că am întâmpinat dificultăți neapărat în prezentarea știrilor sportive. Deși este pentru prima oară când lucrez în televiziune, emoțiile și tracul au fost controlate probabil de experiența din modeling.

E vreo asemănare între modeling și prezentatul știrilor?

Sigur că există asemănări între modeling și prezentarea știrilor. În fața camerelor foto sau video, imaginea prezentată publicului trebuie să fie impecabilă, un exemplu oferit celor care te privesc, atitudinea ajustată în mod aproape actoricesc în funcție de fiecare situație și bineînțeles.. carismă.

Ai făcut vreun sport?

Sportul a fost prezent mereu în stilul meu de viață și va fi în continuare, pentru mentirea aspectului fizic dorit, dar mai cu seamă, pentru beneficiile asupra sănătății și bunăstării. Recunosc că în unele momente și pentru adrenalină.. de curând am prins gustul escaladei sportive, atât în sală cât și la stâncă sau chiar și în peșteri.

Ai vreun model în sport?

Nadia Comaneci este cu siguranță un model pentru noi toți. Ne motivează să atingem perfecțiunea așa cum a făcut-o ea când a obținut primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice . România se mandraste cu Nadia, iar eu pot să confirm din experiența personală că numele Nadiei Comaneci este cunoscut în fiecare colțisor al lumii.

Fă-ne un top 5 al celor mai eleganți sportivi

Bărbaților le stă cel mai bine, cu siguranță, în costum. Atunci când schimbă echipamentul cu un costum la 4 ace, Roger Federer, Grigor Dimitrov, Cristiano Ronaldo, Lewis Hamilton, Sergio Ramos și inevitabil , David Beckham, o fac la perfecție.

Dacă te-ai putea întâlni cu orice sportiv din toată lumea, pe cine ai vrea să cunoști?

Știați că 3 sferturi din cei mai de succes oameni pe diferite domenii sunt aceia care au avut o copilărie grea, cu traume, dificultăți și lipsuri financiare sau probleme psihologice ale părinților? Aceștia sunt oamenii care au făcut totul ca să reuseasa, să își depășească limitele, să își seteze obiective și țeluri înalte și s-au îndepărtat de probleme , focusandu-se pe ceea ce le plăcea să facă. Simone Biles, cea mai medaliată gimnastă a Statelor Unite, a trecut printr-o astfel de traumă, mama ei neputând avea grijă de ea din cauza dependenței de droguri și alcool. Aș vrea să o cunosc, să îi iau un interviu și să îi aflu povestea. 

Care este cel mai sexy sportiv din lume?

Cristiano Ronaldo .

Cu ce vedetă din sport ai vrea să faci un interviu?

Nadia Comaneci, Simona Halep, Cristina Neagu, Ana Maria Brânză, Cristina Pîrv

Care este cel mai important lucru pe care orice tânără din Romania ar trebui sa îl invețe de la Simona Halep?
Performanța se poate atinge doar prin muncă asiduă, perseverență și pasiune.

Când ai fost ultima dată la un eveniment sportiv ?
Ultimul eveniment sportiv la care am participat a fost meciul CFR-Celtic, ultimul meci din Grupele Europa League. Rezultat 2-0 pt CFR…sa vină Primăvara Europeană.

Melodia pe care o asculți pe repeat?
Billie Eilish- Bad guy

Filmul preferat?
Pianistul…în general mă impresionează dramele inspirate din întamplari reale.

Felul de mâncare pe care nu-l poți refuza?
Sushi.

Cu ce echipa din Europa ții?
FC Barcelona.

Bate CFR pe Sevilla?
Voi fi acolo și sper să ne putem bucura de o victorie pe cinste, CFR.

Un meci pe care ai vrea să-l vezi live ?
O finală de Champions League.

Look Plus și Look Sport transmit cele mai importante competiții din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Olanda și Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin, turneele ATP de tenis sau Liga Națională de baschet.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

5 fotbaliști de top care ar fi ratat EURO 2020 06/04/2020 - 15:26

[…] 5. Ousmane Dembele – Capriciosul mijlocaș de la FC Barcelona este accidentat grav și nu ar fi putut evolua pentru naționala Franței. Revenirea sa este […]

Raspunde

Comenteaza