SARAH BRIGHTMAN va avea în octombrie concerte la BUCUREȘTI și la CLUJ

by admin

Sarah Brightman, una dintre cele mai de succes soprane din lume, vedeta cu recorduri impresionante la albumele vândute va fi prezentă la București și la Cluj cu ocazia turneului mondial ,,HYMN: Sarah Brightman în concert’’.

Celebra solistă va cânta în 21 octombrie la Sala Palatului din București și în 22 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Sarah Brightman va concerta alături de Orchestra Simfonică din București. Ambele recitaluri vor avea loc de la ora 20.Turneul mondial ,,HYMN: Sarah Brightman in concert’’ va cuprinde anul viitor București –  Sala Palatului, pe 21 octombrie, ora 20.00 și Cluj Napoca- BT ARENA (Sala Polivalentă), pe 22 octombrie, ora 20.00.

”Cred că fanii ar trebui să… aștepte neașteptatul!” – a declarat Sarah Brightman înainte de începerea turneului mondial ,,HYMN: Sarah Brightman în Concert’’ care va debuta în America de Sud și va cuprinde peste 125 de spectacole pe cinci continente.

În România, artista este cunoscută mai ales pentru hitul „Time to say Goodby”, interpretat alături de Andreea Bocelli. Piesa devenit un succes internațional care a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Sarah Brightman, îmbrăcată în Swarovski

Pentru a spori atractivitatea și magia concertelor sale, Sarah Brightman colaborează cu celebra firmă ”Swarovski”, special pentru acest turneu mondial. Costumațiile sale de scenă, impresionante, sofisticate, create și elaborate până la cel mai mic detaliu, dar și tiarele orbitoare vor avea în componență cristale Swarovski. Fanii vor avea posibilitatea de a lua acasă un ”memento” strălucitor dintr-o varietate de produse personalizate din linia de produse ce poartă semnătura lui Sarah, linie creată, confecționată manual și impodobită cu cristale de la Swarovski.

Mai multe informații despre acest parteneriat atât de special, vor fi dezvăluite în lunile următoare.

A fost lansat noul album Sarah Brightman – ,,HYMN’’

Sarah Brightman a lansat pe 9 noiembrie 2018 cel de-al cincisprezecelea album al său, intitulat HYMN (Decca Gold/Universal Music Group). HYMN este prima înregistrare de studio a artistei de la lansarea în 2013 a albumului ”Dreamchaser”, care a dominat topurile internaționale, Sarah Brightman fiind pionierul stilului clasic crossover, fiind și nominalizată la premiile GRAMMY pentru mai multe Discuri de Platină cucerite prin vânzarea de albume.

 “Sunt atât de încântată să împărtășesc bucuria apariției acestui album cu toți fanii mei din întreaga lume” – a declarat artista. ”HYMN este incitant de eclectic, cuprinzând stiluri diferite de muzică, și aștept cu nerăbdare să interpretez piesele cele noi cu ocazia turneului mondial. Fiecare proiect muzical al meu a venit din inimă, din acea emoție care mă însoțește pretutindeni și am vrut să dăruiesc cântece care să sune foarte frumos și înălțător. Pentru mine <> sugerează bucuria deplină, un sentiment de speranță și lumină, ceva familiar și sigur, și sper că sentimentul rezonează prin muzica mea”.

Sarah Brightman s-a întors în studioul de înregistrări în 2016 pentru a începe să lucreze la HYMN împreună cu producătorul și colaboratorul său, Frank Peterson, cel care i-a influențat în mod semnificativ cariera și care a culminat cu producția a opt titluri de referință,  definitorii pentru artistă: ”Dive” [1993], ”Fly” [1995], ”Timeless (Time To Say Goodbye)” [1997], ”Eden” [1998], ”La Luna” [2000], ”Harem” [2003] și ”Symphony and Winter Symphony” [2008].

HYMN, având o tematică spirituală, este o colectie inspirată de melodii orchestrate, cu acompaniament coral, despre a cărei înregistrare Brightman spune ca a simțit-o ca fiind extrem de liniștitoare pentru această perioada a vieții ei. Chiar și albumul aproape că a făcut înconjurul lumii, pentru că a fost înregistrat în studiourile din Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York și  Budapesta.

Tonalitatea mistică și înălțătoare a lui ”HYMN” este dată chiar de melodia ce poartă același nume – o piesă a formației britanice prog-rock ”Barclay James Harvest”.Albumul cuprinde melodii ale unor compozitori moderni precum Eric Whitacre, muzicianul și compozitorul japonez Yoshiki (“Miracle“) și DJ-ul german Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand“). Piesa de final este o nouă interpretare a celebrului duet Sarah Brightman – Andrea Bocelli, “Time to Say Goodbye”, cu versuri scrise chiar de ea, pentru prima dată în limba engleză.

Cunoscută și apreciată pentru vocea sa ”în gamă de trei octave” si pentru pionieratul mișcării muzicale clasice – crossover, Sarah Brightman a reușit vânzări globale de peste 30 de milioane de albume. Este singurul artist care a cucerit simultan și ajuns pe primele pozitii atât în top-urile ”Billboard” de muzică de dans, cât și în cele ale muzicii clasice; Sarah Brightman a câștigat peste 180 de Discuri de Aur si Platină  pentru vânzările de albume în peste 40 de țări. Prezența sa în celebra ”The Phantom of the Opera”  a făcut ca în întreaga lume, coloana sonoră să se vândă în peste 40 de milioane de exemplare. Albumele Sarah Brightman, ”Eden”, ”La Luna”, ”Harem” și ”Symphony” au ajuns în primele poziții ale top-urilor ”Billboards” și au fost promovate în turnee mondiale de mare succes. Să nu uităm că a concertat și la multiple evenimente prestigioase, precum concertul din 2007 dedicat Prințesei Diana, Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 si Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza