”More than music”. Un concert caritabil pentru copiii bolnavi de cancer

by Cristina Mihaila

Dacă nu aveți program pentru diseară, câțiva tineri cu inimă mare vă invită să faceți o faptă bună înainte de Crăciun. ”More than music” este un eveniment caritabil organizat de Radu Timcu, Victoria Rașcu, Ana Tănase și Mihaela Plotnicu cu gândul la copiii internați la Spitalul de Oncologie. Cei care vor să dăruiască un strop de fericire sunt invitați în Sala B a clădirii The Office, de la 18.30, unde îi așteaptă un număr spectaculos de magie cu Mark Czeli, un discurs motivațional cu James Leach și, nu în ultimul rând, un recital al tinerilor soliști Radu Timcu și Victoria Rașcu.

”Am fost în vizită la Spitalul Oncologic și am văzut copii mici, nevinovați care sunt doritori de afecțiune și dragoste și nu poți să nu te gândești cum ai putea să-i ajuți. De aceea am decis să organizăm un eveniment în care ei să fie actorii principali, chiar dacă nu vor fi prezenți fizic, dar ulterior le putem aduce zâmbetul pe buze și să le oferim din puținul pe care îl avem”, ne spune Victoria.

Intrarea este gratuită, dar fiecare participant poate contribui cu o mică atenție care va aduce apoi bucurie copiilor bolnavi.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza