Cea mai populară aplicație de comunicare introduce posibilitatea intrării într-o conferință video

by Oana Spiru

WhatsApp intră în rândul aplicațiilor moderne de comunicare video și permite propriilor utilizatori să acceseze oricând o conferință video.

Până acum, toate persoanele care doreau să participe la o conferință video pe WhatsApp erau nevoite să fie prezente și să intre de la bun început, deoarece, după inițierea apelului, nu mai era posibilă adăugarea altor participanți.

Conform profit.ro, această facilitate este acum oferită de majoritatea aplicațiilor specializate în comunicare video, însă a fost făcută celebră de Zoom, care a popularizat sistemul de acces pe baza unei invitații cu link. Utilizatorul care dorește să intre pe parcurs într-o conferință video, va putea vedea cine sunt participanții înainte să dobândească acces. WhatsApp va afișa, în acest sens, un ecran de prezentare vizibil celor care urmează să intre în conferință.

Există și opțiunea de ignorare a unei invitații de participare, însă aceasta un duce la refuzul definitiv. Un utilizator care apasă butonul Ignore se poate răzgândi și poate intra în conferință ulterior. Noua facilitate, care aduce un binevenit plus de flexibilitate pentru comunicarea video cu WhatsApp, va fi implementată pe parcursul următoarelor săptămâni.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza