VIDEO+FOTO: Inundații în Florești. Apa a intrat în mai multe subsoluri

by admin

Ploaia torențială a creat probleme și în comuna Florești. Pe strada Teilor, apa a intrat în mai multe subsoluri, iar oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. De asemenea, potrivit ISU Cluj, un autoturism a rămas blocat pe carosabil ca urmare a acumulărilor mari de apă.

La fața locului a venit și primarul comunei Florești. Acesta dă vina pe firma care execută lucrări în zonă. „O nebunie, o nebunie din partea unei firme constructoare care nu și-a făcut, în opinia mea, datoria, conform proiectului. Vedeți și dumneavoastră, dacă acel timpan care să facă legătura între tubulatură și pod era turnat nu se întâmpla lucrul ăsta. Acele conducte fiind în aer, apa a venit, a intrat pe sub ele și le-a ridicat. Ce vor păți cei de la firma constructoare este treaba mea. Mie îmi pare rău că au suferit niște oameni nevinovați din cauza unor nepricepuți sau rău intenționați, nici nu știu cum să-i numesc”, a explicat Horia Sulea.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Bula 06/07/2020 - 22:09

Comuna lui Dorel ?
Asa se intampla cand nu se fac controale preventive, doar constatari ulterioare.

Raspunde
Vercingetorix 07/07/2020 - 12:00

Acum ca se apropie alegerile, hop și Șulică la acumulare de capital de imagine, că e cam terfelită… Dacă inundațiile erau acum 1-2 ani când stătea bine-mersi în fotoliul de primar nefăcând nimic, îl durea la patină. #numazic…

Raspunde

Comenteaza