VIDEO: TIR plin cu porci răsturnat la Huedin

by admin

Un TIR încărcat cu aproape 200 de porci vii s-a răsturnat duminică seara în localitatea Huedin. Pompierii, dar și simpli trecători, l-au ajutat pe șofer să scoată animalele prinse sub remorcă și au improvizat un țarc în parcarea unui complex comercial, până la sosirea altei mașini care să le preia. 

„Autotrenul, care transporta circa 190 de capete, s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial și a a angrenat în cădere și un panou publicitar din parcarea complexului comercial. Șoferul a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital. Urmează să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele și a le transporta mai departe, precum și un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roți”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„Din primele informaţii de la faţa locului, în Huedin pe DN 1, în curba de lângă parcarea Lidl, un TIR care transporta porci s-a răsturnat. Animalele erau transportate dinspre Ungaria spre Suceava. Se aşteaptă un alt transport pentru a prelua animalele. A fost anunțat și DSVSA pentru verificări de specialitate. Nu sunt victime umane”, a comunicat și IPJ Cluj.

Momentul în care TIR-ul s-a răsturnat pe șosea a fost surprins de o cameră de bord, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza