VIDEO. Situația reală din interiorul spitalelor COVID-19. Arafat: “Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni ca să înțeleagă care este realitatea”

by admin

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) Raed Arafat a postat un video pe una dintre rețelele de socializare în care prezintă câteva secvențe, dar și imagini din spatele ușilor Unităților de Primire Urgențe. În ultima perioadă, tot mai mulți pacienți ajung în stare gravă din cauza infectării cu COVID-19, iar medicii luptă din răsputeri, zi de zi, pentru a salva viețile oameniilor.

“Acest scurt film va arata situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe. Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni ca să înțeleagă care este realitatea, și ca să facă parte din marea echipă care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede. Când vorbesc de “marea echipă”, aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!”, a postat Raed Arafat pe pagina personală a uneia dintre rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza