Video: Ropote de aplauze pentru actorii turdeni, la Veneția! Limba română a răsunat în celebra piață San Marco!

by Bianca Baraboi

Ropote de aplauze s-au auzit astăzi în piața San Marco din Veneția pentru actorii români prezenți la Carnavalul venețian. Actorii Teatrului Național din Turda au jucat și astăzi spectacolul Hellequin chiar în celebra piață. Limba română a răsunat în Italia iar la final sutele de oameni care au asistat la reprezentație i-au aplaudat minute în șir. 

sursa video: Teatrul Național Aureliu Manea Turda

6 reprezentații, nu mai puțin, au avut cei de la Turda în aceste zile la Carnavalul de la Veneția, iar două dintre ele au fost chiar în piața San Marco, cea mai aglomerată zonă în aceste zile de festival.

Directorul teatrului a postat un video și pe paginile de socializare în care spune că particparea la Carnaval este cu siguranță un moment unic pentru actorii turdeni. Putem spune de asemenea, că este un moment de mândrie pentru toți românii.

sursa video: Cătălin Grigoraș

Suntem în piața San Marco, din Veneția, este atât de plăcut să auzim vorbindu-se limba română, jucându-se în limba română. Sunt sute de spectatori, iar Teatrul Național Aureliu Manea din Turda joacă la Veneția. Este cu siguranță o experiență pe care nu o vom uita foarte curând. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza