Video | Cum le-au multumit jucatorii de la CFR Cluj medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase

by Cristina Mihaila

Gest impresionant al celor de la CFR Cluj. Jucatorii si intregul staff tehnic au mers la Spitalul de Boli Infectioase pentru a le multumi medicilor si asistentelor pentru efortul depus in lupta contra virusului.

Tricoul si medalia de campioana a Romaniei au fost daruite spitalului, in semn de recunostinta pentru faptul ca aici au fost tratati si membrii staff-ului sau fotbalistii care au fost depistati cu Covid-19.

VĂ MULȚUMIM!

Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic, au mers la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru a mulțumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internați fiind testați pozitiv cu COVID19. Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile și toată recunoștința noastră!Medalia și tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni!Voi sunteți eroii noștri! Vă mulțumim și ne înclinăm în fața voastră!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 15 septembrie 2020

Te-ar putea interesa si

Comenteaza