Vasile Dîncu: De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Pentru noi, în acest moment, el este un foarte bun agent electoral

by Oana Spiru

PSD ar trebui să aștepte congresul PNL și să îl demită pe Florin Cîțu din funcția de premier după ce câștigă șefia partidului. Este strategia pe care o propune Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.

“În politică totul e strategie dacă suntem oameni raționali. Cîțu e pentru noi în acest moment un foarte bun agent electoral.

De ce să ne băgăm noi în această bătălie? Cîțu oricum e terminat. Fie că ajunge președinte în 25 septembrie și-l vom da jos după aceea, pentru noi e mai interesant și efectul politic e mai mare să dai jos președintele PNL.

Există calcule strategice și corecte din perspectiva partidului nostru să nu ne introducem în această bătălie. Ei ne oferă mereu ocazii de genul acesta. Acum cu trimiterea unei contestații la CCR noi vom aștepta această decizie a Curții”, a declarat Vasile Dîncu, la Digi24.

“Noi suntem într-o situație bună, pentru că imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu. Sper să reușim să fim inteligenți, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora”, spunea Vasile Dîncu în 3 septembrie, în cadrul emisiunii “În fața ta”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 23/09/2021 - 08:06

Pai ziceai ca voi psdistii v-a iubiti tara si pe romani, si atunci nu faceti nimic impotriva acestui ins nepregatit , mincinos si fost puscarias, troglodit, care este dusmanul romanilor alaturi de mutalaul de la Cotroceni

Raspunde

Comenteaza