Varianta optimă pentru a forma, chiar chinuit, Guvernul Dreptei: Ilie Bolojan! Opinie

by admin

Marginalizat în ultimii ani de locatarii de la Cotroceni, Palatul Victoria și Modrogan, probabil pentru performanțele din administrația locală de la Oradea, pe principiul că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită (le lua fața), numele lui Ilie Bolojan revine în atenția publică.

Îl aduc în discuție tot mai mulți liberali afectați serios de rezultatele alegerilor și practic, neputincioși, în a gestiona criza. Suflul apăsat al USR PLUS, victoriile viitorului aliat în vechile fiefuri pnl-iste, Timișoara, Brașov, în vreme ce în Cluj-Napoca USR a fost aproape egalul PNL, generează soluții de criză. Iar soluția salvatoare pentru PNL pare cel mai bun edil al lor din ultimii ani, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor.

Deunăzi, un deputat USR PLUS a precizat că cea mai bună opțiune pe care să o accepte de la PNL candidat pentru funcția de premier este Ilie Bolojan.

Cu o viitoare majoritate foarte fragilă, cu un AUR extrem de vocal și cu un PSD la peste 30 la sută în Opoziție, puterea credibilității e mai mult decât esențială.

Iar singurul lider PNL cu imagine favorabilă receptată inclusiv de adversari este Ilie Bolojan.

De văzut dacă va trece testul simpatiei (animozității) de la Cotroceni!

Un text de Ciprian Aron

Te-ar putea interesa si

Comenteaza