Vaccinarea anti-Covid a început și în centrele din Gherla. O femeie în vârstă de 55 de ani a fost transportată la spital după ce i-a fost administrată prima doză

by admin

Astăzi, 20 ianuarie a început vaccinarea anti-Covid din Gherla. Au fost imunizați 90 de angajați de la Căminul de Persoane Vârstnice, Unitățile de tip Familial și Centrul de Recuperare  și Reabilitatare Neuropsihiatrică.

Două echipe mobile cu medic și asistente au asigurat efectuarea vaccinării persoanelor la sediile centrelor. După vaccinare, o angajată în vârstă de aproximativ 55 de ani de la Căminul de Persoane Vârstnice a fost transportată la spitalul municipal după-amiază, deoarece nu s-a simțit bine.

În acest caz nu a fost confirmată suspiciunea de șoc anafilactic: “Femeia este conștientă și a putut vorbi fără probleme”, a declarat managerul spitalului, Mihaela Șomlea, conform Gherla Info.

Subprefectul de Cluj Irina Munteanu a precizat că femeia a prezentat o stare de lipotimie cu valori crescute ale glicemiei: “A venit ambulanța și a transportat-o la Spitalul Gherla, unde a fost internată cu stare post vaccinare anti Covid. Acum e stabilă, sub observație, nici vorbă de șoc anafilactic”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza