USR: “Avem o nouă majoritate USL în Parlament. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși”

by admin

Uniunea Salvaţi România susţine că s-a format ‘o nouă majoritate USL’ în Parlament, menţionând că parlamentarii PSD şi PNL resping “braţ la braţ” candidaţii propuşi în Cabinetul Dacian Cioloş, dar USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că este nevoie rapid de un guvern.

“Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor”, arată USR într-o postare pe Facebook.

Reprezentanţii formaţiunii spun că au venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare pentru că PNL şi PSD ‘au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri’.

“USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată țara din criză”, au mai transmis aceştia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza