Universitatea Cluj pierde calificarea în preliminariile Conference League

by Bianca Baraboi

Universitatea Craiova a învins pe Universitatea Cluj, în urma loviturilor de departajare, şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League. După prelungiri a fost 1-1.

Universitatea Cluj a ajuns în finala barajului învingând în semifinală, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi. Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Superligii pe locul trei, care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Nistor, dezamăgit de rezultat

Experimentatul Dan Nistor a marcat în prelungiri, apoi a ratat la loviturile de departajare, iar la flash-interviu a avut o reacţie dură.

”Când stai în cinci-şase inşi e greu să ajungi unde vrei să ajungi. Am văzut că s-a speculat că avem salarii de 16.000, de 18.000. Total aberaţii. Dacă nu iese nimeni, vorbesc eu.

Sunt aberaţii, le arăt contractul dacă vor. Asta e la fotbal, trebuie jucători cu valoare”,
 a spus Nistor, la flash-interviuri.

Alex Chipciu a fost afectat de modul în care ardelenii au ratat cupele europene, însă a punctat că nu are ce să le reproşeze colegilor.

”E greu să ai concluzii acum. Pot să zic doar că sunt mândru de colegii mei, de echipă, am făcut un joc foarte bun. Le-am fost superiori. Asta e, învăţăm din astfel de lucruri.

Eu n-am ce să spun când echipa joacă aşa cum a jucat astăzi. Dacă vom fi la fel mereu, vom avea de câştigat.

Eram nervos la final, pentru că am pus toată presiunea pe un copil de 20 de ani sau cât are Ilie. N-am ştiut că o să bată el, e greu pentru el, a ratat”
, a spus Chipciu, la final.

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza