Unde petrecem de Ziua Copilului: recomandări pentru 1 iunie

by Bianca Baraboi

Sărbătoarea Zilei Copilului, de 1 iunie, se apropie cu pași repezi și știm că sunteți în căutare de locații și activități cât mai diversificate pentru minunile voastre.

Vă lăsăm câteva locuri și activități care ne-au făcut cu ochiul și care asigură distracția atât pentru copii cât și pentru părinți.

  1. Muntele Basmelor – la Buscat personajele fantastice din parc vă așteaptă să vă bucurați de ele dar și activitățile pregătite în intervalul orar 10-19: pictură pe față, pictură pe lemn și pe tricouri, mascote și jocuri distractive.
  2. Ferma Delicium – relaxare și distracție tot în natură au pregătit și cei de la Fermă, aflată în comuna Borșa, Cluj. Alături de activitățile diverse aici găsiți și preparate tradiționale la ceau și ateliere de plantat. Programul este între orele 9 și 19.
  3. Treasure Hunt de Zilele Clujului – pentru că anul acesta Zilele Clujului au prins exact perioada cu Ziua Copilului, puteți participa la un Treasure Hunt care vă va ține în priză. Concursul se va desfășura în 1 și 2 iunie, și pot participa câte 3 membri într-o echipă.
  4. “1 Iunie – Hai-Hui printre povești”, care va avea loc în Parcurile Armătura și Feroviarilor din Cluj-Napoca în zilele de 1 și 2 iunie, va oferi o mulțime de activități distractive și educative pentru copii, inclusiv spectacole de teatru de păpuși, ateliere de creație, face painting, cântece și dansuri populare, precum și concerte. Evenimentul este organizat de Teatrul de Păpuși ,,Puck” și ESUA în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.
  5. În Parcul Central începând cu ora 9 și până la ora 16 sunteți așteptați la diverse activități: experimente științifice, ateliere de pictură, caricaturi, caiac pe lac, și multe altele.
  6. De la ora 17:00 – Avanpremieră „Vamos a la Playa” – Plaja Grigorescu – Malurile Someșului
  7. Cursa cu Rățuște organizată de Rotaract, începe la ora 14, pe maulrile Someșului, iar tot evenimentul este caritabil, fondurile strânse în urma achiziționării rățuștelor, mergând spre Institutul de Oncologie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza