Un turneu amical de tenis feminin va fi organizat la Cluj-Napoca în luna iulie. Halep și Begu se enumeră printre invitate

by admin

În perioada 2 – 5 iulie, la Cluj, va avea loc un turneu amical de tenis feminin. Şase jucătoare din România vor lua parte la competiția care va oferi şi premii în bani. Printre ele se enumeră Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru.

Competiţia va avea loc la Winners Club, din Cluj-Napoca. Toate partidele se vor desfăşura fără spectatori, accesul publicului fiind restricţionat din cauza pandemiei de coronavirus.

Regulile competiției: fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în 2 grupe de câte 3. Componența grupelor va fi decisă ulterior prin tragere la sorți. În faza grupelor se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super-tiebreak până la 10 în
setul decisiv. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6.

Câștigătoarea va pleca acasă cu suma de 10.000 de dolari și va avea șansa să joace duminică (5 iulie, ora 16.30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza