Un nume greu din vestiarul CFR-ului se revoltă împotriva lui Mandorlini! Konoplyanak:” Nu-mi văd viitorul aici cu acest antrenor”

by Christian Suciu

”Transferul verii” de la CFR Cluj, Yehven Konoplyanka, este tot mai aproape de o despărțire de formația clujeană după ce s-a declarat nemulțumit de timpul limitat de joc primit din partea antrenorului Andrea Mandorilini. Jucătorul ce evoluat în cariera sa pentru Sevilla și FC Schalke a îmbrăcat tricoul CFR-ului puțin peste 45 de minute în acest sezon.

” Mi-a arătat ce sistem joacă, pentru că ştiam că lui îi place să joace 5-3-2, iar asta însemna că eu pot juca doar atacant şi ştiu că la 34 de ani nu va fi uşor să devin atacant, dar mi-a spus că vrea să schimbe sistemul în 4-3-3.

Asta a schimbat totul în acel moment, dar când am ajuns la echipă nu m-a folosit deloc, nici măcar acum. De ce?

După o lună, am decis să îl întreb de ce nu joc, din moment ce sunt în formă foarte bună la antrenamente, dar nici după acest lucru nu am fost nici măcar o dată titular.

Şi mi-a explicat că nu a schimbat încă sistemul şi că îi este dificil să îmi găsească un loc.

L-am întrebat: De ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc şi să câştig trofee’, iar el nu a putut să îmi răspundă. Mi-a spus doar că şi lui îi este greu să ia anumite decizii. Nu ştiu ce poate însemna asta, dar nu sunt deloc mulţumit de această situaţie. I-am spus agentului meu să le transmită celor din club că nu îmi văd viitorul aici cu acest antrenor.”, a declarat internaționalul ucrainean pentru sport.ua.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza