Un medic clujean cere ajutor: „Dacă sunteți interesați să ajutăm, să venim în sprijinul acestor bolnavi, acum e momentul!”

by Oana Spiru

„Ajutați-mă să înființăm mai multe echipe carce să sprijine acest sistem de sănătate”, sunt cuvintele pe care medicul Mihai Suciu le transmite colegilor. Având în vedere numărul mare al cazurilor de Covid-19 și lipsa locurilor din spitale, tot mai mulți pacienți cu probleme nu pot ajunge la spital. Medicul clujean le cere colegilor săi să îl ajute pentru a forma o echipă de profesioniști care să se deplaseze acasaă la pacienți.

„Cazurile de covid-19 sunt în creștere. Pacienții ce stau la domiciliu neconsultați sunt din ce în ce mai multi. Autoritățile sunt depășite de situație. Poate ar fi timpul să ajutăm mai mult fiecare din noi. Dacă sunteți interesați să ajutăm, să venim în sprijinul acestor bolnavi. acum e momentul. Ajutați-mă să înființăm mai multe echipe de doctori rezidenți, specialiști, primari, asistente, infirmiere, studenți la medicină, care să sprijine acest sistem de sănătate. Sa ne deplasam la domiciliul pacienților cu probleme care nu pot ajunge la spital. Împreună putem arăta că suntem pentru oameni, că această meserie este una nobila”, transmite dr. Mihai Suciu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza