UPDATE: Un bărbat a fugit dintr-un spital din Cluj-Napoca. Era internat cu afecțiuni pulmonare

by admin

UPDATE: Bărbatul a fost prins în cele din urmă în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, el a fost găsit de o patrulă de jandarmi în fața Operei Maghiare din Cluj-Napoca. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi pentru încălcarea unor restricţii impuse de instanţă. El a încălcat măsura luată de Judecătoria Cluj-Napoca, instanță care l-a condamnat pentru furt și care i-a aplicat, pe o perioadă de 3 ani, pedeapsa complementară a dreptului de a se afla în Cluj-Napoca.

Un bărbat de 37 de ani, din Buzău, a plecat astăzi dintr-un spital din Cluj, unde fusese internat cu o zi înainte, din cauza unor afecțiuni la plămâni. Din fericire, medicii recoltaseră probe pentru COVID 19, iar rezultatul a fost negativ, însă au anunțat poliția pentru a găsi fugarul.

„La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 37 de ani, din judetul Buzău a părăsit unitatea medicală din municipiului Cluj-Napoca unde se afla internat, fără încuviințarea personalului medical. Bărbatul a fost internat în cursul zilei de ieri, 31 martie a.c., pentru investigarea unor afecțiuni pulmonare. Potrivit medicilor, bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu virusul COVID-19, dar i-au fost prelevate probe spre a fi analizate”, au transmis cei de la IPJ.

De altfel, polițiștii clujeni au avut mult de lucru în ultimele 24 de ore. Aceștia au înregistrat 186 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 164.300 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.Te-ar putea interesa si

Comenteaza