Ultimele zile pentru plata impozitelor cu reducerea de 10% pentru clujeni

by Bianca Baraboi

66% dintre clujeni (persoane fizice) și 50% dintre firmele din oraș au achitat integral impozitele de la începutul anului și până la această dată. Astfel luni, 1 aprilie, este ultima zi în care clujenii își mai pot plăti impozitele locale pentru anul în curs și pot beneficia de bonificatia de 10% din valoarea acestora.

Clujenii au posibilitatea de a-și achita impozitul integral până la sfârșitul lunii martie 2024, pentru a putea beneficia de bonificația de 10% din acesta. Însă pentru că 31 martie este zi nelucrătoare, termenul se prelungește până pe 1 aprilie. Prin urmare, Primăria Cluj-Napoca le recomandă cetățenilor să nu se înghesuie inutil la ghișeele instituției și să utilizeze variantele online puse la dispoziție:

• online, cu autentificare, pe site-ul www.e-primariaclujnapoca.ro (prin e-cont)
• online, pe site-ul www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. Spre deosebire de persoanele fizice, reprezentanții persoanelor juridice pot achita taxele și impozitele locale doar după autentificarea în contul de utilizator, atât pe ghiseul.ro, cât și pe www.primariaclujnapoca.ro.

Primăria Cluj-Napoca recomandă clujenilor să utilizeze modalitățile de plată online ca alternativă la deplasarea fizică la ghișeele instituției.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza