Uită de grija gătitului de sărbători. Restaurante de la care poți comanda preparate de Crăciun

by Oana Spiru

Sărbătorile își păstrează farmecul, iar masa de Crăciun va fi servită tot în familie, alături de cei dragi. Dacă din lipsă de timp nu apucăm să facem cumpărăturile necesare sau nu știm să pregătim preparate pentru masa de Crăciun, avem câteva idei de restaurante de la care putem comanda preparate pentru masa de Crăciun.

Stana lui Aidan

În inima Transilvaiei, plasata într-un decor de basm și înconjurata de minunațiile naturii, din orice colt ai privi-o, cu mâncare tradițională, Stana lui Aidan prepară și livrează masa de Crăciun.

„De ce să trudești zile întregi în bucatarie, când noi te putem răsfață și-ți putem livra pe 24 Decembrie, toată mâncarea și băutura de care ai nevoie pentru mesele de Crăciun?”, spun proprietarii.

Meniul este bogat în mâncăruri și băuturi variate, aperitive, sărmăluțe, coaste, ciorbiță, plăcinte, vin bun si suc natural de mere si pere, toate alese din meniul de stână.

La Stana lui Aidan lista cu preparate este mai scurtă față de lista obișnuită de la alte restaurante deoarece meniul se schimbă săptămânal. Preparatele pentru masa de Crăciun se pot comanda de pe site-ul lor.

Samsara

Unul dintre cele mai iubite restaurante din Cluj-Napoca, de sărbătorile acestea, propune un meniu de Crăciun pentru 2 persoane, atât în varianta vegetariană, cât și vegană, cu preparate pe care să le savurezi în confortul căminului tău, dar cu același spirit festiv.

Samsara a inclus de la antreuri gustoase, la ciorbe, nelipsitele sărmăluțe cu mămăliguță, dar și desert. Meniurile sunt disponibile pe bază de precomandă de 24 de ore pe site-ul lor până pe 24 decembrie.

Piața 9

Detaliu cu detaliu, ingredientele savuroase și aromele de Crăciun se pregătesc la Piața9 și ajung la noi într-o cutie festivă. Carne gata pregătită de cuptor, cârnăciori festivi, jambon și garnituri, alături de un desert feeric. Se livrează în Cluj Napoca, Oradea, Arad și Timișoara în 23 și 24 decembrie. Totodată, pregătește și Babka cu nucă sau cacao.

Piata 9 pregătește masă pentru 2, 4 și 6 persoane și oferă mai multe opțiuni de masă de Crăciun.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza