”Tricolorii” au fost întâmpinați la Mogoșoaia de sute de fani după performanța istorică de la Euro!

by Christian Suciu

”Tricolorii” au avut parte de momente memorabile la întoarcerea în țară după performanțele obținute la Campionatul European de Fotbal din Germania. Peste 500 de suporteri printre care numeroși copii i-au așteptat la Mogoșoaia în jurul orei 02:00 pe jucătorii care i-au învățat să spere într-un viitor mai bun pentru fotbalul românesc.

Căpitanul Nicolae Stanciu și selecționerul Edi Iordănescu au vorbit în fața fanilor veniți din toate colțurile țării pentru a le mulțumi ”tricolorilor” pentru emoțiile trăite la Campionatul European.

” Vă mulţumim din suflet pentru susţinerea voastră, am simţit-o, ştim că aţi fost alături de noi. Iar să vă vedem aici aici la ora asta în noapte este totul pentru noi. Observ mulţi copii şi ne bucurăm pentru că vrem să fim modele de urmat pentru copiii României.

Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc şi cresc cu această generaţie şi cu rezultatele pe care le-am obţinut după o lungă perioadă de timp. Şi cum am spus-o, voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea. Şi pentru asta vă mulţumim.”, a declarat căpitanul naționalei României, Nicolae Stanciu.

Totodată, selecționerul Edi Iordănescu a adresat la rândul său mulțumiri pentru toată susținerea de care s-a bucurat Echipa Națională a României pe parcursul turneului continental.

”Bună seara şi mulţumiri … Mulţumim, nu avem cuvinte să vă mulţumim! Personal, am emoţiile specifice înainte de orice meci, dar acum, emoţiile mă copleşesc mai mult decât înaintea oricărui meci.

Eu vă mulţumesc în numele familiei echipei naţionale, a acestei Generaţii de Suflet, a tuturor şi vreau să vă spun un lucru: nici nu vă imaginaţi cât de mult a contat pentru noi toţi, pentru băieţi, suportul dumneavoastră, suportul de aici din ţară, de pretutindeni, suportul din Germania, şi vă spun cu mâna cu suflet că au dat totul în mod special pentru voi, pentru dumneavoastră şi pentru copiii şi viitorul României.

Să dea Dumnezeu ca român cu român, împreună, în viitor, să fim puternici.

Să fim mândri că suntem români! La fel, o spun cu sinceritate că am întâlnit foarte mulţi români plecaţi de ani buni din ţară, mândri de echipa lor naţională, dor de ţara lor şi înţelegem că atunci când suntem uniţi, când credem în visul nostru, când tragem unul pentru celălalt, când avem încredere unul în celălalt, când plecăm de la ideea că putem să fim o forţă, întotdeauna avem o şansă în plus.

România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, pentru România şi români. Doamne, ajută! ”, a transmis selecționerul Edi Iordănescu la Casa Tricolorilor de la Mogoșoaia.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza