Te plictisești în casă? Participă la o petrecere live, pe internet

by admin

Ca să nu ne plictisim în casă în această perioadă, organizatorii de petreceri se adaptează și găsesc variante astfel încât distracția să continue. Astfel, la o petrecere live streaming session, cu un DJ care să întrețină atmosfera, poate participa oricine are un cont de Instagram.

Având în vedere starea de urgență în care se află toată țara, cei de la Chouette organizează o petrecere live streaming session pe Instagram. Organizatorii vă sugerează să purtați o ținută mai glam și să lăsați la o parte hainele de purtat prin casă. În compania familiei sau a celor dragi, pe muzică bună și un pahar din băutura voastră preferată.

„Petrecerea este de fapt, din casă în casă, Dj-ul stă la el acasă și pune muzică. Noi vrem să rămânem conectați precum o comunitate pentru a întelege că nu trebuie să ieșim ca să ne putem bucura de muzică sau chiar de aproapele nostru. Poți să stai în casă cu iubitul sau iubita, și să bei un pahar din băutura ta preferată, bucurându-te din casa ta. Dj-ul nostru Resident Lexington va pune muzică, iar petrecea va avea loc live stream pe Instragram. Ideea în sine mi-a venit acum două săptămâni când am înțeles că toată lumea va începe încet-încet să se retragă și m-am gândit la membrii Chouette că ar fi drăguț să stăm în casă și să ne bucurăm în continuare de viață. N-am organizat până acum o astfel de petrecere, însă ne așteptăm la un feedback bun. Ne dorim ca lumea să nu mai stea doar în hainele de casă. Să se îmbrace toți cu o ținută mai glam și să savureze acel pahar. Muzica va fi deep house, cu o tentă comercială. Ne gândim să mai organizăm și pe viitor astfel de petreceri, dacă va continua situația în care ne aflăm”, a declarat organizatoarea petrecerii, Iulia Luca.

„Bucurați-vă de viață în continuare și să aveți timp de self-reflection, nu de TV, știri, încât să fie panica cât mai mare. Să ne ocupăm mai mult de noi!”, a încheiat Iulia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza