Tânără decedată în Cluj-Napoca! A căzut de la înălțime!

by Bianca Baraboi

O tânără de 19 de ani a fost găsită noaptea trecută fără suflare pe strada Henri Barbusse.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă.

Din păcate, după o oră de manevre de resuscitare, a fost declarat decesul fetei.

Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă și care nu mai prezenta semnale vitale. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă, chiar după ce au fost susținute aproximativ o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale persoanei respective, a transmis ISU Cluj.

Poliția efectuează acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs această tragedie.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 00.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut pe un autoturism de la etajul unui imobil, situat pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca.

În zona indicată s-a deplasat o echipă operativă de polițiști pentru cercetarea la fața locului, constând că aspectele sesizate se confirmă.

Echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, victima a decedat.

În cursul cercetărilor derulate, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre o tânără, de 19 ani, din Cluj-Napoca.

În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza