Studenții de la FSEGA și FSPAC nu vor merge la facultate în primul semestru!

by Oana Spiru

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, îşi vor desfăşura exclusiv online.

„Consiliul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, întrunit în data de 7 Septembrie 2020, a decis, cu o vastă majoritate, desfășurarea în sistem online a tuturor activităților didactice aferente semestrului I al anului universitar 2020 – 2021.
Prin urmare, în aceste condiții, angajamentul nostru față de întreaga comunitate academică este reprezentat de faptul că activitățile didactice se vor desfășura astfel încât parcursul de viață al studenților să nu fie afectat prea mult, abordând o nouă perspectivă a sistemului tradițional cât mai repede posibil”, spune decanul FSEGA, Conf.univ.dr. Răzvan V. Mustață.

Călin Hințea, decanul FSPAC, a transmis că în luna octombrie vor avea loc o serie de consultări cu toți membrii comunității pentru a se stabili un program cu o serie de activități, cu respectarea tuturor procedurilor de siguranță sanitară, la nivelul fiecărui departament.

„Am căutat soluții care să ne permită să organizăm față în față semestrul I al anului universitar care va începe luna viitoare, principala noastră preocupare fiind sănătatea profesorilor și a studenților noștri. Însă contextul pandemic și dinamica legislației în vigoare ne-au împiedicat să definitivăm un plan care să prioritizeze siguranța sanitară a tuturor participanților la procesul educațional și care în același timp să ne permită tuturor să ne vedem fizic la cursuri și seminarii la facultate. Analizând toate aspectele, astăzi suntem nevoiți să vă anunțăm organizarea exclusiv online a semestrului 1 din anul universitar 2020-2021”, a transmis Călin Hințea, decanul FSPAC.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza