Strângere de fonduri pentru un microbuz necesar Așezământului pentru copii ”Sfântul Onufrie” din Florești

by Oana Spiru

Așezământul pentru copii ”Sfântul Onufrie” din Florești găzduieste permanent 19 copii si ofera ajutor lunar celor peste de 70 familii in care sunt inclusi in jur de 450 de copii. Acestea provin din localitati precum Cluj, Huedin, Jibou, Sangeorz Bai, Gherla, Apahida, Sarmas, Lapus, Dej si din imprejurimile Clujului.

”Asezamantul detine 3 microbuze cu care se realizeaza transportul acestor copii la gradinita, scoala si la activitatile extracuriculare. De asemenea, ne folosim de acestea pentru a duce mancare, imbracaminte si alte bunuri celor pe care ii avem in grija. Din pacate, unul din aceste microbuze s-a defectat, fiind nevoie de achizitionarea unuia nou, deoarece costurile de reparatie sunt foarte mari.

Ne dorim sa strangem avansul necesar achizitionarii unui microbuz, de aceea puteti face o donație sau transfer bancar în contul Asociația Filantropica Sfântul Onufrie, RO97 BTRL RONC RT02 0955 7002, Banca Transilvania.

Multumim cu aceasta ocazie tuturor colaboratorilor si persoanelor de bine care se implica si ne sprijina in proiectele noastre. Domnul sa va rasplateasca efortul si va dorim Sarbatori luminate, pline de pace, liniste sufleteasca si multa, multa sanatate”, transmit inițiatorii campaniei de strângere de fonduri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza