Statul despăgubește fermierii și producătorii agricoli afectați de secetă și pandemie. Producător clujean: „Vom folosi banii aceștia în modernizare”

by admin

Mâine este ultima zi de depunere a solicitărilor privind despăgubirile fermierilor și producătorii agricoli afectați anul acesta de secetă și de pandemie. Anul acesta, România se confruntă cu o secetă deosebit de intensă, iar fermierii suferă consecințele grele odată cu această calamitate.

Un producător local din Ceanu Mare a declarat pentru Servus Cluj că această despăgubire este de mare ajutor și va acoperi în mare parte paguba din ultima perioadă.

„Eu zic că banii pe care o să îi primim acoperă într-o mare măsura paguba noastră. Vom folosi banii aceștia în modernizare, ne vom cumpăra niște solarii. Sunt bine veniți acești bani pentru că ne ajută să facem ceva. Noi cred că ne încadrăm undeva la 2.500-3.000 euro. Odată pornită, afacerea merge înainte, nu putem să dăm înapoi. Într-un an e mai bine, într-unul e mai greu. Nu putem să dăm înapoi pentru că am investit mulți bani și multă muncă”, declară pentru Servus Cluj, un producător din Ceanu Mare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza