Sports Festival se amână pentru iunie 2021. Ce mesaj le-a transmis Simona Halep fanilor care așteptau să o revadă

by admin

Din păcate, cea de-a 3-a ediție Sports Festival nu va mai avea loc anul acesta. Ediția cu numărul 3 se reprogramează pe iunie 2021.

„Situația creată de această pandemie și directivele date de autorități ne determină să spunem time out pentru un an.Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, național și mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menține mental și fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi?

Știm doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzația de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor și golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros și de podiumul împărțit cu prietenii. Știm că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experiență!”, transmit organizatorii Sports Festival.

Organizatorii ar dori ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar trebuie să țină cont și de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis.

Fanii care au bilete și vouchere vor primi un email cu informații detaliate pentru ei, regăsite și aici.

Aici puteți vedea mesajul Simonei Halep transmis faniilor care așteptau să o revadă anul acesta la Sports Festival.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza