Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca își trimite personalul în șomaj tehnic

by admin

Din cauza scăderii numărului pacienților cu COVID-19, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca își va trimite angajații în șomaj tehnic. Este vorba despre personalul de pe Ambulatoriu și cei de pe baza de tratament din recuperare. Singurele centre din Transilvania, unul privat (Polaris) și unul de stat, care deserveau întreaga zonă nu vor mai funcționa. Dacă până acum în aceste centre se tratau pacienții infectați cu coronavirus, ceilalți bolnavi cu diferite afecțiuni trebuiau să se recupereze în altă parte. În acest sens, președintele Consiliului Județean a cerut un nou mod de organizare.

„Am cerut CJSU să decidă modul de organizare și alocare a bolnavilor COVID-19, astfel încât spitalele să-și poată relua activitatea. Mâine se va discuta acest subiect ca urmare a solicitării mele”, a declarat pentru Servus Cluj, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Bonano 20/05/2020 - 17:20

Ce tâmpiți, păi spitalul de recuperare sa faca exact ce facea si înainte

Raspunde
Elena 20/05/2020 - 19:24

Da,chiar,sa faca ce faceau inainte.Sa il scoata din spital suport covid si sa isi reia activitatea .Sunt convinsa ca asta doreste si personalul.E mai usor sa trimita in somaj si pacientii cu boli reumatologice sa sufere in continuare acasa ca nu au unde sa mearga pt tratament.

Raspunde

Comenteaza