Sorin Cîmpeanu: “Susținem adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologică extrem de gravă”

by admin

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis că susţine adaptarea structurii anului şcolar la situaţia epidemiologică “extrem de gravă” pentru a proteja dreptul la sănătate al elevilor şi cadrelor didactice.

“Toate variantele sunt deschise în condiţiile în care nu înţelegem să ne vaccinăm! În situaţia în care se suspendă şi alte activităţi, în interesul protejării dreptului la sănătate al elevilor şi cadrelor didactice susţinem adaptarea structurii anului şcolar la situaţia epidemiologică extrem de gravă”, a precizat ministrul, miercuri, referitor la posibilitatea ca elevii să intre în vacanţă timp de o lună, în actualul context pandemic, pentru a evita şcoala online.

Marţi, România a înregistrat cifre record de îmbolnăviri de COVID-19, dar şi de decese la persoane infectate cu noul coronavirus.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

caz penal 21/10/2021 - 02:53

Marea Adunare Națională de idioți ce nu fac nimic, comit ABUZ ÎN FUNCȚIE, sau zădărnicirea combaterii bolilor pe Art. 352 Cod Penal, prin nerespectare de măsuri ce previn și combat “ajienți patojieni” ?

Raspunde
tudy 21/10/2021 - 09:14

u multumiri domnului PRIMAR si echipei de festivalieri din aceasta institutie…care ne-a facut PRAF …practic..ca MOR romani pe capete…Cine reaspunde?????Unde sunt autoritatile….MU SE MAI SESIZEAZA DIN OFICIU..////… sau o fac doar cand la conducere este alt PARTID::::RUSINE!!

Raspunde

Comenteaza